tiistai 9. tammikuuta 2018

Kentällä

Kaadoin juuri oluttuopin syliin lentoasemalla, joten mikäpä sopivampi syy kirjoitella blogia kuivuessa mokasta! Onneksi olen lentokentällä ajoissa, jolloin varaa on myös "back-upeille" tilanteen niin vaatiessa. No, tämä nyt ei ole fataali ja eiköhän tuo Singaporeen mennessä ole jo kuivunut mutta nolottaahan se!Yritän tosiaan saapua ajoissa paikalle ja oikeastaan viihdyn ihan hyvin lentoasemilla. Tämä on oma erinomaisen teennäinen maailmansa ja hyvin samanlainen kaikkialla. Paljon kaikenlaisia shoppeja, josta ihmiset ilmeisesti luulevat saavansa halvalla tavaraa, vaikka tosiasiassa lentokentän ulkopuolella on kaikki halvempaa. Toisaalta taas ainakin minulla on aikaa ihmetellä täällä myös kauppojen tavaroita, mitä normaalisti ei tule tehtyä ja silloin tällöin on oikeasti löytänyt jotain tarpeellista, jolloin ei ole väliä, saisiko sen jostain halvemmalla.

Lentoasemalla on "must" ottaa se tuoppikuva sosiaaliseen mediaan kavereiden kiusaksi. Taidan nyt kuitenkin odottaa hetken housujen kuivumista. No, toki omalla lähtöoluella on jo pitkät perinteet lankapuhelimien aikakaudelta. Sitä vain haluaa juhlistaa tulevaa reissua ja rentoutua lähtöstressin helpotettua, kun tavarat on toivottavasti oikealla liukuhihnalla ja boarding pass taskussa! Oikeasti mun tavarat on osanneet 95-prosenttisesti ajoissa oikeaan paikkaan ilman suurempia säätöjä.

Portilla ei kannata hötkyillä sisälle, etenkin kun et ole yhtään sen aiemmin perillä ja et saa parempia paikkoja. Lentokoneessa istuminen on ihan tuskaa ja se kannattaa minimoida. Itse tykkään kävellä aika paljon lentoa odotellessa. Huvittavaahan on se, että lentokoneessa kärsiminen on juuri se, mistä maksamme matkoilla eniten!

Nyt, kun joudun istumaan yli 11 tuntia putkeen koneessa, pidän käytäväpaikkaa hyvänä vaihtoehtona. Siinä on kuitenkin varmemmin hieman enemmän tilaa ja pystyt jaloittelemaan mielesi mukaan häiritsemättä kavereita. Nukkua pitää yrittää ja toivomuslistalla olisi hyviä lasten piirrettyjä esim. Pixarin listoilta. Punaviini aterian kanssa tuplana laittaa toivottavasti silmää luppaamaan...

Nyt mun aikoinaan juuri Phuketissa räätälillä teetetyt matkahousut on jo kuivat, joten lähdenpä hetkeksi liikkeelle. Palataan Aasian puolella asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää liikkaa!

Perusopetuksen oppilaista yli 30 %:lla fyysinen toimintakyky saattaa olla terveyttä ja hyvinvointia kuluttavalla tai haittaavalla tasolla. ...

...maalla, merellä ja ilmassa.