perjantai 19. tammikuuta 2018

Rytmit kohdillaan?



Vähän vielä Suomessa ollessa arvelutti, että pitikö nyt lähteä tänne ja olisiko pitänyt ottaa lyhyempi reissu, kun on niin kauheasti hommaa eikä ehtisi ja projektit on kesken ja treenaamaan ei pääse kunnolla ja kotonakin on aika rentoa sekä viihtyisää ja minkälaista porukkaa siellä saarella on, jollei vaikka viihdykään sitten siellä! Vähän joutui pakottamaan itsensä lentokentälle ja reissun päälle, mikä nyt kuitenkin sujuu aika rutiinin omaisesti.

Viikko on nyt täällä takana eikä enää kaduta tippaakaan! Saaristaffissa oli osittain tuttuja, hyviä tyyppejä ja vähintään yhtä hyviä uusia tuttavuuksia. Kuumia päiviä ja sopivasti sukellusta sekä muuta puuhastelua. Kotiprojektit ei unohdu mihinkään mutta täällä niihin suhtautuminen muuttuu rennommaksi. Kaikki kyllä hoituu ajastaan johonkin suuntaan. Elämän rytmi on niin laiskaa, ettei jaksa stressata oikein mistään. Ikään kuin kaikki tapahtuisi vähän hidastetusti ja veden alla vielä hitaammin!

Sosiaalista elämääkin tulee harrastettua ihan eri määrissä kuin kotona, jossa helposti hautautuu pimeän ja kylmän keskellä kotiin tietokoneen ääreen. Täällä toimii netti vain toimistolla ja Raya Fatherin ravintolassa ja muualla ei viestejä puhelimeen napsahtele!

Jos tänne vielä sais saunan sekä vähän perhettä mukaan ja joku sponssais, saattaisi helposti jämähtää tänne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää liikkaa!

Perusopetuksen oppilaista yli 30 %:lla fyysinen toimintakyky saattaa olla terveyttä ja hyvinvointia kuluttavalla tai haittaavalla tasolla. ...

...maalla, merellä ja ilmassa.