lauantai 31. maaliskuuta 2018

Sataa, sataa, ropisee!

Niin se menee! Viiden hyppypäivän jälkeen kolmas sadepäivä aluillaan, juuri kun suurin osa leiriläisistä on paikalla. Aika lailla ennusteiden mukaan kuitenkin mennään ja niihin edelleen panostaen, huomenna alkaa aurinko jälleen pilkahdella.




Oikeasti eilen ei juurikaan satanut mutta pilvet roikkuivat liian matalalla ja iltapäivästä tuultakin alkoi olla jonkin verran. Onneksi näihin on totuttu ja hyppääjät osaavat sopeutua vallitseviin olosuhteisiin. Ensireaktiona perinteisesti oli toissaillan bileet, joista parhaiten toipuneet lähtivät eilen iltapäivällä Slovenian puolelle tuulitunneliin lentämään. Vanhempana kehäkettuna pystyin itse viisaasti (omalta kannaltani) jättämään bileillan väliin panostaen vähille jääneeseen fysiikkatreenaukseen. Ensin pk-treeni juosten ja eilen vähän painetta reisiin ylämäkipyöräilyllä. Täällä nimittäin pääsee vetämään ylämäkeen pidempään kuin pystyy! Bunk-housen kuntosalilaitteella sai vielä vanhassa muistissa olevalla säätämisellä ja soveltamisella vedettyä kohtalaisen käsitreenin.



Organisaatiopsykologian oppikirjakin tuli kaivettua esille, mikä on ihan hyvä juttu varsinkin kun kirja pitää palauttaa Suomeen tultua. Myös kaikenlaista tulevaan kesään liittyvää säätöä on saanut aikaiseksi, joten oikeastaan tämä breikki tuli ihan tarpeeseen. Ennakolta ajattelin saavani tällä leirillä 20-30 treenihyppyä, joista 15 on jo kasassa ja lisää on kuitenkin luvassa etenkin ensi viikon loppupuolella, jolloin ennusteissa on luvassa viimein sitä kesäkeliä.

Takataskussa olisi vielä ennalta paikallisen sukelluskeskuksen kanssa neuvottelemani sukelluskokeilumahdollisuus halukkaille mutta tämän päivän suhteen ollaan siinä vähän myöhässä, joten siirretään se seuraavaan keliholdikseen.



Ehkäpä päivä jatkuu tänään sitten opiskelun merkeissä ja keliennusteita ihmetellessä. Kohta joutuu nimittäin tutkailemaan jo seuraavan viikon Euroopan kelejä ja ihmettelemään, pääseekö täältä kotiin joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää liikkaa!

Perusopetuksen oppilaista yli 30 %:lla fyysinen toimintakyky saattaa olla terveyttä ja hyvinvointia kuluttavalla tai haittaavalla tasolla. ...

...maalla, merellä ja ilmassa.