maanantai 26. maaliskuuta 2018

Täällä vedetään!



Ja onhan sitä keliä pari päivää ollutkin ihan kohtuullisesti. Pientä tuulitymää on pidetty ajoittain mutta muuten homma on kulkenut! Hyppääjiä on toki ollut paikalla vasta ehkä puolentoista konekuorman verran mutta huomenna pääsemme varmaankin vetämään jo kahta kuormaa "back-to-backinä" peräkkäin. Suurimman osan aikaa leirillä pitäisi olla yli neljäkymmentä hyppääjää, joilla saisi kelien suosiessa jo jatkuvan hyppypokaputken sujumaan.



Ilma on viileää, vähän niin kuin Suomessa toukokuussa mutta aurinko paistaa sekä maa on toki sulaa ja kuivaa. Perhosia on nähty ja kukat alkavat putkahdella nurmelle. Navakka tuuli lisää hieman viileyttä, joten ihan t-paita kelit ei vielä ole mutta eiköhän niitäkin tähän rupeamaan mahdu?



Itse vähän passailin päivän tuulia, joten tälle päivälle tuli yksi treenihyppy eilisen kuuden sijaan. Määrää korvaavaa laatua löytyy kyllä yllättävän hyvin heti alkukauteen! Tänään ehti myös käydä vähän maastopyöräilemässä lähikukkuloilla, mikä on ihan luksusta! Tämä oli taas oman koneen etuja - pyörä mahtui hyvin hyppykoneen putkeen. Voipi kyllä olla, että se tulee kesänkin kisaturneelle mukaan, kun viime hetken tietojen mukaan Auto-Sunin kautta tulee ajoon hyppykisaajalle räätälöity Citroen Jumpy, johon mahtuu jo hieman ekstraakin.



Aika hyvin on uni tullut illalla, kun touhuaa koko päivän ulkona ja myös ilman viileys syö energiaa. Päivällä ei oikein tule syötyä mutta hyppykentän ravintolan viiden euron aamupalalla pärjäilee kyllä aika pitkään. Samaisessa ravintolassa saa sitten illalla vaikkapa muhkean pizzan ison, tumman oluen (Tomislav) kera yhdeksällä eurolla!

Huomenna jatketaan aamusta taas hyppäämistä, joten Kroatiassa kaikki hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää liikkaa!

Perusopetuksen oppilaista yli 30 %:lla fyysinen toimintakyky saattaa olla terveyttä ja hyvinvointia kuluttavalla tai haittaavalla tasolla. ...

...maalla, merellä ja ilmassa.